Kort om hva vi kan tilby:
Historisk sett har vi levert mye til seismikk, offshore, rørinspeksjon og motorindustri, men også slitedeler i produksjonslinjer til f.eks fiskeforedling og matindustrien.
Vi kan dreie opp til 500 lengde og opptil Ø800mm.Vi har spesialisert oss på dreiing, opp til Ø250mm, og lengde 400mm. 
På fresing har vi maskiner med 3000mm x 850mm x 850mm vandring. Her har vi spesialisert oss på opptil 250mmx250mmx250mm på serier .
I senere tid er det titan, 316 og POM som det maskineres mest i. Tidligere var det Aluminium, 316, titan og POM, i den rekkefølgen.
Er det større deler har vi ett veldig godt samarbeid med flere lokale bedrifter.

Prototypemaskiner:
Vi har en CNC fres og en CNC dreiebenk som også kan kjøres manuelt, disse ble installert i 2014. I tillegg har vi manuelle dreiebenker.

 

Sveising:
Vi har ett utstrakt samarbeid med lokale spesialiserte bedrifter innen sveiseindustrien.
Innad i konsernet har vi også sveising på Voss, Husnes og Øvre Årdal.
Montering/delmontering/kitting
Flere kunder ønsker komplette leveranser, vi tar oss av innkjøp av deler som inngår i de maskinerte delene vi lager, slik at vi kan levere ett komplett produkt. Vi har blant annet delmontering for Rolls-Royce. Noen kunder ønsker delene pakket i sett(kit), da ordner vi med spesialtilpasset pakkeemballasje.

Lasermerking av deler med logo, varenummer, material heat nummer, etc
Vi driver også med lasermerking av deler med din Logo, varenummer, material Heat nummer, Batch/serie nummer og evt annet du vil ha på delene.

Lasermerkemaskin: Epilog Laser Fibermark Fusion, Software: SAI FlexiSign.

​Vi kan lasermerke materialer som:

​-Titan, Aluminium, Syrefast stål, Messing, POM(sort), PEEK

​Import av logo/bilder fra filformat: JPEG, BMP

​Minste skriftstørrelse: 0,8mm høyde, Max volum: 800X500X330mm 

 

Litt generell info:
Vi ble kjøpt opp av HMR-Group april 2014. www.hmr.no Dette har gitt oss mange fordeler som blant annet gir en stor fleksibilitet, og økonomisk trygghet.
Det gjør også at vi kan tilby mer komplette løsninger innad i konsernet. Som f.eks sveiste konstruksjoner, tanker, hydraulikk og finmaskinerte komponenter etc.

 


 
Vi er sertifisert ihht ISO 9001:2015.


 

 

Eksempel på deler til seismikk. Øystein viser stolt frem den største proberingen vi kan fresedreie i rundbord på Matec. Den har en diameter på 1 meter. Eksempel på monteringsjigg, til en monteringslinje.